Onze theewinkel bezoeken

Jannie’s Amazing Tea is een piepklein theewinkeltje, maar tot de nok toe gevuld met passie. Opgericht vanuit liefde voor losse thee en alles wat hierbij hoort, zit ik gevestigd in hartje Etten-Leur. Ik ben Janine, ook wel Jannie genoemd, en trotse oprichtster en eigenares van Jannies Amazing Tea. Meer weten? Lees dan vooral verder!

Waar staan wij voor?

Ik had al jaren de droom om een theewinkel te beginnen die échte losse thee verkoopt van écht goede kwaliteit. Met deze droom op zak en het lef om hem na te jagen, heb ik Jannie’s Amazing Tea zelf vanuit de grond opgebouwd. Dit geeft de winkel haar persoonlijke karakter. En daar ben ik trots op!

Ik bied namelijk veel meer dan thee. Ik bied momenten. Of je nu in het zonnetje een boek leest, gezellig een avond bordspelletjes doet met vriendinnen of juist even op de bank moet bijkomen na een lange dag; een dampende mok thee draagt altijd bij aan het moment. Thee creëert rust, maar ook gezelligheid en een gevoel van samenzijn. Thee is persoonlijk. En dat is precies waar Jannie’s Amazing Tea voor staat.

Ons assortiment

Ik begrijp dat iedereen anders is. Ik begrijp ook dat iedere thee anders is en op verschillende manieren wordt ervaren. Mijn ruime assortiment aan witte, groene of zwarte thee bevat gelukkig voor ieder wat wils. Zo verkoop ik naast de echte klassiekers (zoals earl grey, jasmijnthee en mintthee) ook originele smaken. Ik ben zelf bijvoorbeeld helemaal gek op de Sinaasappel Chai of Sweet Roses. Kwaliteit is voor mij het allerbelangrijkste, dus de losse thee wordt door mij persoonlijk geselecteerd en verpakt om dit te kunnen garanderen.

Daarnaast verkoopt Jannie’s Amazing Tea alles wat je nodig hebt om optimaal van jouw losse thee te genieten. Hierbij kun je denken aan thee accessoires, zoals: theehouders, mokken, theeglazen en thermosflessen. Maar ook aan chocolade (want hier hou ik net zoveel van als van thee), échte boerenhoning en zelfs complete thee cadeaupakketten voor verschillende gelegenheden. Geen december zal dus meer voorbij gaan zonder kerstcadeau inspiratie en ook de Moederdag en Valentijnsdag zijn voortaan geslaagd! Laat je liever jouw thee cadeaus bezorgen? Deze kun je gemakkelijk bestellen via de thee webwinkel.

Contact

Ik houd niet alleen van thee, maar ben ook een echt mensen-mens! Te veel keuze? Dan help ik jou maar al te graag bij het uitzoeken van de thee die het beste bij jou past. Kom gerust eens langs in onze theewinkel in Etten-Leur, omgeving Breda. Woon je niet in de buurt? Dan zien we jouw vragen alsnog graag tegemoet via [email protected] Instagram of Facebook.