Alles over onze thee

Ik begrijp dat iedereen anders is. Ik begrijp ook dat iedere thee anders is en op verschillende manieren wordt ervaren. Mijn ruime assortiment aan witte, groene of zwarte thee bevat gelukkig voor ieder wat wils. Zo verkoop ik naast de echte klassiekers (zoals earl grey, jasmijnthee en mintthee) ook originele smaken. Ik ben zelf bijvoorbeeld helemaal gek op de Sinaasappel Chai of Sweet Roses. Kwaliteit is voor mij het allerbelangrijkste, dus de losse thee wordt door mij persoonlijk geselecteerd en verpakt om dit te kunnen garanderen.

Daarnaast verkoopt Jannie’s Amazing Tea alles wat je nodig hebt om optimaal van jouw losse thee te genieten. Hierbij kun je denken aan thee accessoires, zoals: theehouders, mokken, theeglazen en thermosflessen. Maar ook aan chocolade (want hier hou ik net zoveel van als van thee), échte boerenhoning en zelfs complete thee cadeaupakketten voor verschillende gelegenheden. Geen december zal dus meer voorbij gaan zonder kerstcadeau inspiratie en ook de Moederdag en Valentijnsdag zijn voortaan geslaagd! Laat je liever jouw thee cadeaus bezorgen? Deze kun je gemakkelijk bestellen via de thee webwinkel.