Over mij

Jannie’s Amazing Tea is een piepklein theewinkeltje, maar tot de nok toe gevuld met passie. Opgericht vanuit liefde voor losse thee en alles wat hierbij hoort, zit ik gevestigd in hartje Etten-Leur. Ik ben Janine, ook wel Jannie genoemd, en trotse oprichtster en eigenares van Jannies Amazing Tea. Meer weten?

Al jaren had ik de droom om een theewinkel te beginnen die échte losse thee verkoopt van écht goede kwaliteit. Met deze droom op zak en het lef om hem na te jagen, heb ik Jannie’s Amazing Tea zelf vanuit de grond opgebouwd. Dit geeft de winkel haar persoonlijke karakter. En daar ben ik trots op!

Ik bied namelijk veel meer dan thee. Ik bied momenten. Of je nu in het zonnetje een boek leest, gezellig een avond bordspelletjes doet met vriendinnen of juist even op de bank moet bijkomen na een lange dag; een dampende mok thee draagt altijd bij aan het moment. Thee creëert rust, maar ook gezelligheid en een gevoel van samenzijn. Thee is persoonlijk. En dat is precies waar Jannie’s Amazing Tea voor staat.

Enjoy! Janine